Támogatás

NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA VÁLLALKOZÁSUNKNÁL

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 3 000 000 FT
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 100 %
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: MICROMARK IPARI ÉS MARKETING KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-4.1.3-19-2019-00067
PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSI IDŐPONTJA: 2020.08.12.

Vállalkozásunk, a Micromark Kft. 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, a „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 3 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból egy napelemes rendszer telepítését valósítottuk meg.

A projektünk megvalósítása során célul tűztük ki a megújuló energiaforrások alkalmazásának fokozását vállalkozásunknál. A projektünk egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképességünk erősítését, a környezetterhelés csökkentését, illetve a Micromark Kft. rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését. A beruházás során egy 15 kWp teljesítményű megújuló energia előállítására képes napelemes rendszer és a hozzá tartozó eszközök kerültek beszerzésre. Az eszközök mindenben megfelelnek a vonatkozó európai irányelveknek, szabványoknak, illetve az azokat harmonizáló magyar rendeleteknek, szabványoknak, környezetvédelmi előírásoknak.

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-4.1.3-19 pályázatán 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta a 3 millió forintot.

További információ kérhető:
Micromark Kft.
+36-47-552-028, info@micromark.hu

 


 

ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓS BERUHÁZÁSUNK TÁMOGATÁSA

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 13 850 000 FT
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50 %
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: MICROMARK IPARI ÉS MARKETING KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-2.1.8-17-2017-00544
PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSI IDŐPONTJA: 2018.10.29.

 

Vállalkozásunk, a Micromark Kft. 13,85 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, a „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. A 27 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból adaptív innovációs technológiai fejlesztést hajtottunk végre.

Természetesen az újonnan kifejlesztett gyártási szolgáltatások segítségével bővülhet a gyártott alkatrészek típusa. Elsődleges célkitűzésünk, hogy a termelés összes folyamatát egy kézben tudhassuk egészen az anyagbeszerzéstől kiindulva, a gyártási folyamatokon és a felületkezeléseken át a kiszállítási folyamatokig. A termelés folyamatos adaptív módon történő fejlesztése, újabb szolgáltatások, vállalati szintű innovációk elengedhetetlenek a vállalkozásunk piacán.

Az adaptív gyártási-, technológiai-fejlesztés révén olyan termékek előállítására lesz képes a cégünk, amely jelentős többlet műszaki tartalmat, jobb minőséget képvisel, magasabb know-how-t foglal magába. Ezen kívül az adaptív fejlesztéssel olyan gyártói tevékenységet tudunk a piacon bevezetni, azaz olyan új szolgáltatás jön létre, amelyre eddig a cég nem tudtunk vállalkozni. Egyértelműen látható, hogy az adaptív fejlesztés révén a Micromark Kft. versenyképessége jelentősen megnövekszik, hatékonysága javul, jövedelmezősége bővül. A fejlesztés eredményeképpen az árbevétel növekedni fog az új termékünk előállításával és eladásával. Hatékonyságunk megkérdőjelezhetetlenül javulni fog.

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-2.1.8-17 pályázatán 13,85 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta a 27 millió forintot.

További információ kérhető:
Micromark Kft.
+36-47-552-028, info@micromark.hu

 


 

KAPACITÁS BŐVÍTŐ BERUHÁZÁSUNK TÁMOGATÁSA

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 53 142 075 FT
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50,00 %
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.1-16-2017-00139
A PROJEKT TÉNYLEGES BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2019.06.11.

 

A cégünk 53,14 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. Az 106,28 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból a komplex kapacitásbővítést hajtottunk végre.

A fejlesztés teljes egésze az 25.62 Fémmegmunkálási tevékenységre vonatkozik. A piacon megnövekedett igény mutatkozik a lézer - technológiával gyártott alkatrészekre. A beszerezni kívánt géppel a lézertechnológiára épülő gyártó folyamat egyszerűbbé és gyorsabbá és pontosabbá válik. A projekt sikeres megvalósítása érdekében a cég felmérte eszközigényét, és a jelenlegi termelés kapacitásbővítő projekt keretében 1 db lézervágó berendezést szeretne beszerezni.

A pályázat keretében beszerezni kívánt géppel a feldolgozási, termelési technológia,  illetve a szolgáltatás, a termelési-szolgáltatási hozzáadott-érték növekedést eredményező módon növekedhet, tehát,  a gyártási-, termelési technológia többlet, hozzáadott-érték növekedést eredményez. A projekt eredményeként a bővített gyártási kapacitással a termékek alábbi többletértékkel rendelkeznek: gazdaságosabb gyártás, kevesebb selejt, nagyobb műszaki pontosság, gyorsabb gyártási idő alatt, magasabb műszaki színvonalat képviselő, bővülő termékszerkezet.

Továbbra is elődleges célja a vállalkozásunknak, hogy alkalmazottaink számára hosszútávon megbízható munkalehetőséget biztosítsunk, a megrendelőink számára pedig magas hozzáadott értékkel rendelkező, minőségi termékeket tudjunk gyártani.

A projekt a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.1-16-2017 pályázatán 53,14 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projekt összköltsége előreláthatóan több mint 106,28 millió forint lesz.

 

További információ kérhető:
Micromark Kft.
+36-47-552-028, info@micromark.hu